Gaz lotsjellës në Kuvend

Tre deputetët e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Sami Kurteshi, Fitore Pacolli dhe Xhelal Sfecla, e gjuajtën gazin në Kuvendin e Kosovës në momentet kur deputetët bëheshin gati që të votonin për ratifikimin e marrëveshjes së Demarkacionit me Malin e Zi.

Veseli menjëherë kërkoi pauzë