Gazetari i thotë se ka vetëm një grua, ky është reagimi epik i burrit me 17 gra e 84 fëmijë (Video)

0
278

Dikur poligamia ishte diçka më se normale në shoqëri.

Ndërsa kohët kanë evoluar, shumica dërrmuese e njerëzve në botë zgjedhin të ndajnë jetën vetëm me një grua.

Por ka ende kultura në botë, ku vijon ende të praktikohet poligamia.

I tillë është rasti i një burri nga India, i cili ka plot 17 gra dhe 84 fëmijë.

Ai është intervistuar nga një gazetar.

Gazetari i thotë se ka vetëm një grua, ky është reagimi epik i burrit me 17 gra e 84 fëmijë

Gazetari e pyeti sa fëmijë ka, ndërsa burri indian u përgjigj:

Kam 84 fëmijë dhe 17 gra.”

Gazetari mbeti i habitur nga përgjigja dhe i tregoi se ai kishte vetëm një grua.

Sapo dëgjoi këtë, reagimi i burrit indian ishte i paparashikueshëm.

Kur u pyet nga gazetari se si mund t’i mbante mend emrat e të gjithë fëmijëve, ai u përgjigj:

Nuk i mbaj mend emrat e të gjithë fëmijëve, por i njoh nga fytyrat e tyre.”