Genti është “akademik” edhe “plak” për Sebastian Kurz-in

Në një postim në FB, Agim Kuleta, anëtar i Kryesisë së LB-së dhe Kryesues i Kuvendit të Komunës së Prishtinës ka krahasuar kryeministrin e Austrisë, sebastian Kurz dhe Gent Cakajn dhe absurditetin e arsyetimit të Presidentit të Shqipërisë, z. Ilir Meta, në rastin Gent Cakaj.
Shihni postimin e Agim Kuletës:
Genti eshte ‘akademik’ edhe ‘plak’ per Sebastianin.
Ju lutem mos u tallni! Te pakten, behuni me te sinqerte ne kauzen tuaj absurde kunder nje kuadri shume te pergatitur.