Gjarpri që ka mahnitur të gjithë me ngjyrën e lëkurës së tij (video)

0
396

Shumë prej nesh kanë frikë prej gjarpërinjve, por edhe kemi një dashuri të vogël për ta, për shkak ta ngjyrave të bukura që kanë.

Të gjithë kemi parë gjarpërinj me ngjyra të ndryshme, duke filluar nga ato më të ndezurat, deri te ata që kanë ngjyra të më të mbyllura.

Gjarpri që do të shihni në videon e mëposhte ka ngjyra mjaft interesante dhe të veçanta, ku disa komentues e quajnë edhe gjarpëri me lekurë holografike.

Për më shumë shikojeni videon: