Gjilanasi pasi e bleu banesën e kuptoi se ishte mashtruar, këtë person e takoi brenda

0
243
foto ilustrim

Në qytetin e Gjilanit një burrë ka raportuar se është mashtruar nga një person tjetër rreth në blerjes se një banese.

Të hënën një burrë nga qyteti i Gjilanit është ankuar se është mashtruar, ai e ka raportuar rastin në policinë e Gjilanit.

Ky burrë ka raportuar në policinë e Gjilanit, se në banesën e tij të cilinën e kishte blerë në vitin 2009, kishte vërejtur se dera e hyrjes ishte ndërruar dhe se në brendësi ka takuar një person të panjohur.

Ai tutje ka treguar se personi brenda banesës që nuk ishte i njohur për të, ka qenë duke kryer punime me arsyetimin se banesën e njëjtë e kishte blerë.

Të dy burrat kishin rënë pre e një mashtrimi që pronari i banesës ka bërë, duke ua shitur banesën e njëjtë dy personave të ndryshme.

Policia ka konfirmuar se po procedohet për hetim të mëtejmë në njësitin e hetimeve të
stacionit të Gjilanit./gazetametro.net