Gjimnazi Xhevdet Doda ka shpallur nxënësit më të mirë

3278

Gjimnazi i shkencave natyrore  “Xhevdet Doda” në Prishtinë ka shpallur 36 nxënësit më të mirë të kësaj shkolle, nëpër klasët e tyre.

Më poshtë po i paraqesim emrat e nxënësve më të mirë që janë shpallur nga gjimnazi:

Klasët  e X-ta

X/1  Brikena Maxhera

X/2  Diamant Bektashi

X/3  Eni Azemi

X/4  Veton Klinaku

X/5  Urtina Morina

X/6  Nida Qafderbasha

X/7  Altin Daka

X/8  Njomza Nura

X/9  Jora Kursani

X/10  Besa Morina

X/11  Loan  Baxhuku

X/12  Amina Kaja

Klasët e XI-ta

XI/1  Arjanit Preniqi

XI/2 Erjona Hazrollaj

XI/3  Gent Abazi

XI/4 Festina Klinaku

XI/5 Gentrit Isufi

XI/6 Ora Vrapçani

XI/7 Elsa Osmani

XI/8  Artin Sermaxhaj

XI/9  Buqete Muqolli

XI/10 Diarta Osmani

XI/11 Doruntina Hoti

XI/12  Endrin Beqiri

Klasët e XII-ta

XII/1  Dea Skenderi

XII/2  Doruntina Maloku

XII/3  Diar Ramosaj

XII/4  Adelina Bulliqi

XII/5  Meris Nici

XII/6  Antoneta Gerdovci

XII/7  Era Rugova

XII/8  Blin Lahu

XII/9  Diora Kastrati

XII/10  Nita Krasniqi

XII/11  Fleta Balidemaj  dhe

XII/12  Shqiponjë Maloku