Gjyshja rrezikon jetën e nipit për t’i shpëtuar macen (video)

0
231

Dashuria për kafshët shtëpiake është e papërshkrueshme.

Shumë pronarë do të pranojnë se i duan më shumë kafshët e tyre në botë dhe do të japin pothuajse gjithçka.

Sado e madhe të jetë ajo dashuri, jemi të sigurt se shumica e pronarëve nuk do të rrezikojnë jetën e një fëmije për sigurinë e një kafshë shtëpiake.

Sidoqoftë, një incident i tillë ndodhi në Kinë, dhe jeta e fëmijës ishte në rrezik për shkak të maces dhe fajtori ishte, besoni apo jo, gjyshja e djalit.

Gruaja e vjetër dhe nipi i saj Hao Hao kapën syrin e një kalimtari i cili thjesht duhej të kapte skenën.

Për shkak të maces, e cila iku në tarracën e fqinjit, gruaja e vjetër “hodhi në skenë” nipin shtatëvjeçar për t’ia kthyer atë.

Për fat të mirë, shtatëvjeçari kaloi pa lëndime, por pavarësisht kësaj, akti i gruas së vjetër u dënua nga e gjithë bota.

Gjyshja e djalit tha që ajo nuk e ndiente që nipi i saj ishte në rrezik, por pranoi se ishte e mbingarkuar nga frika kur shikoi xhirimin, ashtu si shumica e njerëzve që e panë atë, transmeton KosovaPress.