Godet qëllimisht me makinë nxënësen dhe pastaj ik (Video)

0
1327

Një shofer godet qëllimisht një vajzë me makinën e tij luksoze në Esenyurt të Stambollit. Shoferi më pas vazhdoi sikur asgjë të mos kishte ndodhur. Aksidenti u regjistrua nga kamerat e sigurisë.

Aksidenti ndodhi në Stamboll në muajin mars.

Gjesti i poshter i shoferit k nxitur reagime të mëdha në publikun turk.

Polcia ende nuk ka arritur të arrestoj shoferin agresor.

FM images