Goditet me shqelm në shpinë Arnold Schwarzenegger (video)

3288

Aktori i Hollivudit Arnold Schwarzenegger u sulmua gjatë një udhëtimi në Afrikën e Jugut. Ish Guvernatori i Kalifornisë po merrte fotografi me tifozët kur një burrë kërceu dhe goditi 71-vjeçarin.

Një video e sulmit tregon se njeriu është arrestuar shpejt dhe Schwarzenegger mund të shihet duke dalë nga qendra e kongresit disa momente më vonë. Më vonë të njëjtën ditë, Schwarzenegger postoi një video në Twitter për veten duke përshëndetur tifozët në Sandton.

Schwarzenegger është i njohur për paraqitjen në filmat Terminator, Predator dhe Total Recall. Ish ndërtuesi i trupit, i cili shërbeu si Guvernator i Kalifornisë në mes të viteve 2003 dhe 2011, krijoi Festivalin e Sporteve Arnold – nga të cilat Arnold Classic Africa është pjesë e festivalit që nga viti 1989./shenja.tv/