Gold AG dhe Shemi publikojnë klipin e këngës “Nënat shqiptare” (Video)

919
Është lansuar dueti ndërmjet Gold AG dhe Shemsi Krasniqit – Shemit me titull “Nënat shqiptare”.
Arian Agushi e ka bërë muzikën e kësaj kënge, të cilës po ashtu ia ka shkruar edhe tekstin.
Ndërkaq, për orkestrimin e projektit të ri është kujdesur Fatos Canolli.
Ana vizuale i është besuar M Production që e ka xhiruar videoklipin e këngës “Nënat shqiptare”.
Ashtu siç është edhe titulli, kjo është një këngë patriotike që u kushtohet nënave që bënë sakrificë për lirinë.