Gold AG dhe Ymer Bajrami publikojnë këngën “Zani i Koshares” (Video)

Arian Agushi i njohur me nofkën Gold AG dhe Ymer Bajrami kanë publikuar këngën “Zani i Koshares”.
Arian Agushi e ka bërë muzikën e kësaj kënge, të cilës po ashtu ia ka shkruar edhe tekstin.
Ndërkaq, për orkestrimin e projektit të ri është kujdesur Alban Furtuna.
Ana vizuale i është besuar M Production.