Gold Ag me këngë për ‘Epopenë e UÇK-së’ (video)

0
445

Gold Ag i ka dedikuar një këngë ‘Epopesë së UÇK-së’.

Gold Ag dje gjatë manifestimit të ‘Natës së zjarreve’ kishte paralajmëruar se gjatë ditës së sotme, dhe ashtu ndodhi.

Këngëtari ka përgatitur me klip këngën ‘Epopeja e UÇK-së’ tekstin e të cilës e ka shkruar vetë ai.

Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni këngën e re të Goldit ‘Epopeja e UÇK-së’.