Grabitet një bankë në Vushtrri

842

Dje në Vushtrri dy femra kanë raportuar se derisa ishin duke punuar në një filial bankar, dy të dyshuar meshkuj të panjohur, të maskuar dhe nën kërcënim të armës  u kanë grabitur nga arka një shumë parash.

Të njëjtit janë larguar në drejtim të panjohur. Nuk raportohet për të lënduar.