Grabitet pika e Lotarisë Kombëtare

Pas bankomateve, tashmë nuk po kursehen as pikat e Lotarisë Kombëtare të Shqipërisë.

Një grup personash të paidentifikuar kanë sulmuar pikën dytësore të Lotarisë Kombëtare në qytetin e Elbasanit, gjatë natës. Ata ia kanë dalë mbanë të thyejnë vitrinën e qelqtë dhe të marrin brenda saj një shumë prej 20 mijë lekësh, transmeton tch.

Mëngjesin e sotëm, një grup hetimor i Policisë së Elbasanit ka nisur hetimet për të identifikuar personat e grabitjes.