Grupi për Ballkan ofron program për dialog

729
Pozitë e opozitë vazhdojnë të jenë të ndarë sa i përket dialogut me Serbinë.
Por është shoqëria civile ajo që të martën lansoi një program për ta ndihmuar bashkërendimin e partive në këtë proces.
Grupi për Ballkan në këtë pikë i përkrahur nga Ambasada Norvegjeze në Prishtinë po synon që ta ndihmojë avancimin e institucioneve të Kosovës drejt demokratizimit dhe bashkëpunimit rajonal.
Ambasadori i Norvegjisë në Kosovë, Strand Sjaastad, pati një porosi për gjitha partitë politik