Guri i çmuar, numri me fat, lulja e preferuar… ja karakteristikat e veçanta që duhet të mësoni nëse keni lindur në prill

0
520

Ndonëse pranvera fillon zyrtarisht në muajin mars, kjo stinë fillon të ndihet në prill. Shirat e pranverës bëjnë që lulet të lulëzojnë, ajri është më i ngrohtë, ditët më të gjata dhe të jesh i trishtuar në këtë periudhë të vitit duket thuajse e pamundur!

Të jetë vallë kjo arsyeja përse njerëzit e lindur në këtë muaj janë më të qeshurit dhe të dashurit (duke u nisur nga karakteristikat e shenjave të horoskopit).

Nëse prisni të sillni në jetë një fëmijë apo ju vetë keni lindur në këtë muaj lexoni disa fakte interesante të cilat mund të mos i keni ditur më parë.

I përkisni shenjës së dashit ose demit. Jeni njerëz të vendosur, me vetëbesim të lartë të lindur për të qenë të suksesshëm.

Guri juaj i lindjes është diamanti. Thuhet se ky gur i çmuar jus jell fat dhe emeton energji pozitive rreth jush. Përfaqëson forcën, kurajon dhe fuqinë!

Jeni të ndjeshëm dhe empatikë! Gjithnjë i kuptoni të tjerët, pasi të vendosni veten në vend të tjetrit është aq e lehtë për ju! Motoja juaj është: Silluni me të tjerët, ashtu si ju do të donit të silleshin me ju.

Luledelja është lulja e muajit tuaj, ndaj dhe emri Daisy është më i pëlqyeri për vajzat e lindura në prill.

Sipas një studimi të kryer nga Columbia University janë më pak të riskuar të preken nga sëmundjet kardiovaskulare, neurologjike dhe ato të aparatit respirator.

Sipas hulumtuesve britanikë, njerëzit e lindur në muajin mardh, prill, maj , priren të tregojnë sjellje më optimiste se të tjerët. Pra për ju, gjysma e gotës është gjithmonë plot dhe jo bosh.

Të lindurit nën shenjën e dashit priren të tërhiqen shumë nga shenja e tyre, ndërsa demi tërhiqet më shumë ndaj shenjës së peshores./shqiptarja/