Hajnat vjedhin para nga një depo në Prishtinë

0
230

Disa persona, janë arrestuar, pasi të njëjtit kanë hyrë me forcë në shtëpinë e një personi tjetër dhe kanë vjedhur një shumë parash të gatshme.

Raporti i Policisë:

Viktima mashkull K-Shqiptar ka raportuar se të dyshuar të panjohur me forcë kanë depërtuar në depon e tij, me ç ‘rast i kanë vjedhur një automjet – kombi me targa lokale, para të gatshme dhe mallra të ndryshëm.