Hajni traumatizon fëmijët në Çagllavicë, iu futet në veturë!

0
550

Krimet dhe rastet e vjedhjeve/plaçkitjeve janë shpeshtuar në Republikën e Kosovës.

Një vjedhje spektakolare ka ndodhur pranë “Enzo”-s në Çagllavicë.

Indeksonline ka siguruar pamjet kur një person traumatizon disa fëmijë.

Në xhirimet e siguruara nga redaksia jonë, shihet i dyshuari teksa zbret nga automjeti i tipit “Golf VI” dhe niset tek vetura e tipit të njëjtë (plus) dhe vjedh diçka.

Mirëpo, në veturë kishte fëmijë.

Shikoni videon më poshtë: