Halil Kastrati dhuron live banesë në emisionin OXYGEN (VIDEO)

505
Humamisti, Halil Kastrati, ishte i ftuari i radhës në emisionin “OXYGEN” në Klan Kosova.
Kastrati edhe të shtunën gëzoi një familje duke e bërë me banesë dhe duke ngjallë emocione edhe tek shikuesit si brenda emisionit, ashtu edhe tek ata në ekranit televizive.
Lot dhe emocione të shumta për nënën Luljeta Bajrami dhe fëmijët e saj, kur marrin surprizën për dhurimin e banesës së re.