Halil Kastrati: Më 17 shkurt do t’i dhurojmë 17 banesa

Humanisti i madh shqiptar, Halil Kastrati, i cili është edhe drejtues i Shoqatës Humanitare “Jetimët e Ballkanit”, ka thënë sonte se më 17 shkurt, ditën e shënimit të pavarësisë së Kosovës, do t’i dhurojnë 17 banesa të reja për familjet në nevojë.

Ai këto deklarata i ka bërë në emisionin ‘Oksigjen’.

Sipas tij, edhe kryefamiljarëve që ua kanë dhuruar më herët shtëpia, i kanë futur punë dhe iu kanë gjetur mundësi financimi duke punuar.

Kurse, ata që janë jetimë, ua kanë lidhur rrogën mujore.

Të kujtojmë se vetëm vitin e kaluar, Halil Kastrati i ka bërë me shtëpi mijëra shqiptarë në nevojë, shumicën në Kosovë, por edhe në trojet tjera shqiptare.