Hani këto ushqime që të mos keni rrudha në fytyrë

561

Shumë krema gjenden në treg që ndalojnë rrudhat në fytyrë, por kushtojnë shumë.

Një nutricioniste angleze ka zbuluar se çfarë duhet të hani në mënyrë që të mos keni probleme me rrudhat.

Lily Soutter tregon për “Daily Mail” ushqimet dhe pijet që u duhen të gjitha femrave.

Çaj jeshil
Vaj ulliri
Patate e ëmbël
Salmon
Kivi
Perime jeshile.