Haradinaj: Koha që të angazhohemi për mjedis të shëndoshë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka deklaruar se tani është koha që të ketë angazhim më të madh për një mjedis të shëndoshë.
Për Ditën e Tokës, Haradinaj ka shkruar në “Facebook” se duhet të shërbejë për ngritjen e vetëdijes së përgjithshme që të mbrohet mjedisi dhe të riparohen dëmet që i janë shkaktuar tokës.