Haradinaj: Kushdo që është kundër kushteve të mija del kundër Kushtetutës

0
426
Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se vendimi për taksën është legjitim. Ai ka thënë se kushdo që ka problem me kushtet e tij është kundër Kushtetutës.
“Vendimi për taksën është vendim legjitim. I kam dërguar disa letra dje që i keni pa dhe ky është vendimi im për taksën”.
“E kam parë më herët propozimin e Veselit. Ajo që kam shkruar në letër vendeve të QUINT-it është vendimi im”, tha Haradinaj.
I pyetur për “tradhtinë” e partnerëve të koalicionit qeverisës, Haradinaj tha se nuk ka një reflektim real.
“Kush tradhton nuk e di. Për besë, nuk e kam një reflektim real. I keni parë dokumentet dërguar QUINT-it dhe BE-së janë ato qëndrime dhe në to do të jem në vazhdimësi”.
“Nuk e kuptoj pse ne duhet me dhënë nga vetja – kushdo që ka problem me kushtet e mia del kundër të drejtës tonë dhe Kushtetutës”