Haradinaj: Më 2023 të gjitha qytetet do të lidhen me autoudhë

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka njoftuar se sot kanë hapur punimet për autoudhën Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë.
“Hapja e punimeve të autoudhës Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë, filloi aty ku u zhvillua beteja heroike e Zhegocit. Kur kujtojmë e nderojmë luftëtarët e martirët që ranë, që ky vend dhe këto udhë të jenë të lira e në shërbim të jetës, këtij emocioni sot i bashkojmë edhe ndjenjën e një arritjeje.
Si Kosovë po e transformojmë fizionominë e ekonomisë sonë duke i bërë bashkë shqiptarët.
Më 2023 të gjitha qytetet do të lidhen me autoudhë dhe tërë infrastruktura rrugore e Kosovës do të jetë e përmbyllur”. RH