Haradinaj pret në Qeveri shokët e të birit në ditëlindjen e tij

582
I pari I ekzekutivit ka pritur në Qeveri, shokët e djalit, transmeton Klan Kosova.
“Çaste të hareshme me shokët e shoqet e Trimit për ditëlindjen e tij”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.
“Secila ditë e jona i dedikohet ardhmërisë së sigurtë dhe të begatë të të gjithë fëmijëve të Kosovës. Të bekuar qofshi. E ti Trimi im, guxo në jetë!”.