Haradinaj pret në takim përfaqësuesit e OVL-UÇK, u premton trajtim dinjitoz

699
Kryeministri i Republikës, Ramush Haradinaj ka pritur sot në takim përfaqësuesit e shoqatave të dala nga lufta, Shoqatën e Familjeve të Dëshmorëve, Invalidëve si dhe Organizatën e Veteranëve të Luftës së UCK-së.
“Ritheksova zotimin e Qeverisë së vendit, për trajtim dinjitoz të kategorive të luftës. Në këtë rrugë do të ecim me kujdes, për t’i ruajtur vlerat e lirisë përmes ligjit”, ka shkruar ai në Facebook.