Haradinaj: Qeveria në largim nuk mundi të ikë pa e hequr taksën

0
196

Ish kryeministri Ramush Haradinaj, pak pasi qeveria mori vendim për heqjen e taksës për lëndën e para nga Serbia e nga Bosnja e Hercegovina, ka reaguar, duke thënë se qeveria në largim nuk mundi të ikë pa e hequr taksën.

Sipas Haradinajt, me këtë e zhvlerësoi kundërvlerën për marrëveshjen finale dhe e humbi plotësisht kreditin te partnerët ndërkombëtarë, e posaçërisht te SHBA-ja

Më poshtë statusi i plotë: