Haradinaj takon një delegacion të BERZH, diskutohet për projektet zhvillimore

0
357

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka zhvilluar sot një takim me një delegacion të bordit të drejtorëve të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.

“Me delegacionin e bordit të drejtorëve të BERZh, diskutuam mbi investimet e deritashme të kësaj banke në Kosovë dhe për projektet zhvillimore në periudhën e ardhshme”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

“Thellimi i bashkëpunimit me BERZh për realizimin e projekteve infrastrukturore, të energjisë së ripërtërishme, minierave, zhvillimin e sektorit privat nëpërmjet financimit të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, si dhe mbështetjen e investimeve të huaja direkte do të kontribuojë në zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik të Kosovës”.