Hidhet shorti për “Eurovision”, Shqipëria do të garojë në natën e dytë të gjysmëfinales (Video)

0
577
Është hedhur shorti për garën evropiane të këngës “Eurosong”, e cila do të mbahet në Tel Aviv.
Shqipëria do të garojë në natën e dytë të gjysmë finales, e cila do të mbahet më 16 maj 2019, dhe përfaqësohet nga Jonida Maliqi me këngën “Kthehu tokës”.