Hoti: Marrëveshja 30 milionëshe me BERZH do t’u ndihmojë ndërmarrjeve që pësuan rënie gjatë pandemisë

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, ka thënë se marrëveshja prej 30 milionë euro me Bankën për Rindërtim dhe Zhvillim, do t’u ndihmoj ndërmarrjeve Publike Qendrore dhe Lokale që të kalojnë sa më lehtë këtë periudhe.

Hoti shtoi se këto ndërmarrje gjatë kësaj faze kanë pasur humbje në të hyrat e tyre deri në 50 për qind si pasojë e pandemisë.

Njoftim i plotë: