Hoti: Ne nga opozita do t’i mbrojmë institucionet, por jo keq qeverisjen

Asnjë formulë tjetër, përveç votës së qytetarëve, nuk do t’i japë legjitimitet dhe pushtet LDK-së, për të qeverisur me Republikën.

Përmes një statusi në Facebook, shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, ka shkruar ndër të tjera edhe se segmente të përfaqësuesve serbë të Kosovës, që janë me kokë nga Beogradi, dëshirojnë të kolapsojnë institucionet e Republikës, por LDK nuk do të lejojë. “Ne do të qëndrojmë në mbrojtje të Republikës, si gjithmonë”.

Statusi i plotë i tij: