Hoxha nga Mitrovica: Pse po dridhet toka? Ja cili “mëkat” shkakton tërmetin!

0
463

Nuk kanë të ndalur debatet dhe ligjeratat edhe në sferën fetare sa i përket tërmeteve që po ndodhin.

E një koment të tillë në një ligjeratë të tij e ka shpjeguar edhe hoxha i njohur nga Mitrovica, Fatmir Latifi.

Ai nuk mundur të mos e komentojë fatkeqësinë e madhe natyrore që pllakosi Shqipërinë, madje ka edhe shpjegimin e tij se pse ndodhin tërmetet dhe se pse po dridhet toka.

Ja çka thotë ai: