Hoxhaj në vendlindje të Ukshin Hotit: Rimëkëmbje është shndërruar në forcë të mobilizimit kudo nëpër Kosovë

323

Kandidati për kryeministër nga PDK, Enver Hoxhaj, ka vizituar sot Krushën e Madhe, vendlindjen e Ukshin Hotit, bashkë me djalin e tij Andinin dhe me nipin e tij Arben Fetoshin.

Hoxhaj, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se rimëkëmbje është shndërruar në forcë të mobilizimit kudo nëpër Kosovë.

Ai ka shtuar se edhe qytetarët e Krushës së madhe, vendlindjes së Ukshin Hotit, kanë vendosur të mos i bartin mbi supe pasojat e qeverisjeve të këqija të 2020-ës.

Postimi i plotë:

Rimëkëmbje është shndërruar në forcë të mobilizimit kudo nëpër Kosovë. Në forcë të bashkëbisedimit, me secilin dhe me të gjithë.

Edhe qytetarët e Krushës së Madhe, vendlindjes së Ukshin Hotit, kanë vendosur të mos i bartin mbi supe më pasojat e qeverisjeve të këqija të 2020-ës. Ata tashmë janë në përkrahje të plotë të #Rimëkëmbjes dhe Partisë Demokratike të Kosovës. Bashkë me djalin e Ukshinit, Andinin dhe nipin e tij Arben Fetoshin, do ta rimëkëmbim shtetin, ashtu siç e kishte përherë vizion heroi ynë Ukshin Hoti.

Votoni #PDK134.