I moshuari i jep “mësim” një të riu muskuloz gjatë një sherri në trafik (video)

0
298

Një i moshuar grushton një të ri disa herë rresht pas një mosmarrëveshje në trafik që eskaloi në përballje fizike.

Sherri kishte filluar pas një ndalje në dritën e kuqe të semaforit. Ajo është xhiruar me telefon mobil nga kalimtarë të rastit.

I riu akuzohet se nisi përleshjen por që në fund nuk i doli mirë, pasi i moshuari i dha një mësim që do e mbajë mend. Pasi që goditet dhjetë herë rradhazi, i riu largohet duke mbajtur krahët.

I moshuari e sheh që ka dalë drita e gjelbërt dhe futet në Mercedesin e tij dhe vazhdon rrugën.

Këto janë pamjet: