I shtohen edhe dy aeroplanë linjës Prishtinë-Vjenë

0
196

Kompania hungareze e shërbimeve ajrore, Wizz Air, ka bërë të ditur se i ka ndarë dy avionë të cilët do të përdoren për linjën Prishtinë-Vjenë.

Destinacionet e parapara për këta dy avionë do të jenë, Vjena, Athina, Castellon, Këlni, Londra, Prishtina dhe Tirana.

“Wizz Air ka njoftuar se do t’i fillojë fluturimet direkt nga Prishtina për në Vjenë. Fluturimet pritet të fillojnë me 18 dhjetor të këtij viti”.