Ilir dhe Korab Shaqiri i kushtojnë këngë familjes Jashari

Pas një kohe shumë të gjatë, Ilir Shaqiri ka publikuar një projekt të ri muzikor.

Bashkë me të birin, Korabin, ata kanë publikuar një projekt kushtuar fëmijëve të familjes Jashari.

Kënga titullohet “Ata u bënë dritë” dhe është publikuar në faqen e Ilir Shaqirit në “Facebook”.

https://web.facebook.com/ilirshaqiri.al/videos/791564697711676/?t=0

Para disa dite, Ilir Shaqiri ka botuar edhe poemën “Adem Jashari”.