Inspektorati i MTI-së aksion për mbrojtje të ligjshmërisë, konfiskon mallra të falsifikuara

0
189

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka marr një aksion të konfiskimit të mallrave të falsifikuara që nuk kanë prejardhje dhe mbulesë te faturave.

Kryeinspektori i MTI-së Lulzim Syla ka thëne se ky aksion do të vazhdojë edhe në ditët e tjera bashkë me doganat dhe policinë.

“Aksioni do të vazhdojë në tërë Kosovën dhe do të konfiskohen mallrat që nuk kanë mbulesë të faturave dhe janë marka të falsifikuara”, ka thene Syla.

Ketë aksion është duke e monitoruar kryeinspektori Lulzim Syla, i cili ka kërkuar nga Komunat që ta mbështesin ketë aksion.