Instagram-i me alternativë të njëjtë si Facebook-u

489

Instagram së shpejti do t’ju lejojë të shkarkoni të dhënat tuaja, ashtu si Facebook. Lajmin e ka konfirmuar një zëdhënës i kompanisë për TechCrunch.

“Së shpejti do të keni mundësi të shkarkoni një kopje të asaj që keni ndarë në Instagram, duke përfshirë fotografitë, videot dhe mesazhet tuaja” thuhet në njoftim.

Instagram thotë se së shpejti do të ndajnë më shumë hollësi rreth asaj se çka do të përmbajë shkarkimi.