iPhone 13: Rrjedhja e re tregon kamerë më të madhe nga ky telefon inteligjent

0
87

Brezi i ardhshëm i iPhone duhet të jetë i pajisur me thjerrëza më të mëdha kamerash.

iPhone tjetër do të ketë një kamerë shumë më të madhe në pjesën e pasme. Kjo është ajo që thonë të paktën 2 rrjedhje aktuale që i referohen planeve për gjeneratën e ardhshme të iPhone.

YouTuber nga EverythingApplePro gjurmoi iPhone 13 Pro Max dhe zbuloi se 3 lentet e kamerës së kamerës kryesore janë më të mëdha se sa është rasti me iPhone 12 Pro Max, transmeton Telegrafi.

Kjo gjithashtu përkon me parashikimet e analistit të besueshëm të Apple Ming-Chi Kuo. Prandaj, kamera e gjeneratës së re të iPhone do të mbështetet në një sensor më të madh dhe lente më të mëdha.