Irani kërcënon se do ta sulmojë Dubain, Haifan dhe territorin amerikan nëse SHBA i përgjigjet sulmit

0
373
All the lights are on in the windows of the West Wing of the White House after news of a missile attack on an Iraqi air base housing U.S. troops, Tuesday, Jan. 7, 2020, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)

Trupat e Gardës Revolucionare Islamike thanë në kanalin e tyre Telegram se në rast se toka iraniane bombardohet, atëherë ata do të sulmojnë qytetet e Dubait në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Haifan në Izrael, në valën e tretë të operacioneve.

Irani gjithashtu ka kërcënuar se do të sulmojë brenda territorit të SHBA-së nëse i përgjigjen sulmeve të raketave

“Këtë herë do t’ju përgjigjemi në Amerikë”, thanë ata.

Ndërkaq Shtëpia e Bardhë ka rritur sigurinë përreth saj, shkruan CCN.