Isa Mustafa selam Thaçit: Korrigjojë mexhat e arat e tua, jo kufijtë e Kosovës

824

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka thënë se për partinë e tij, kufijtë e Kosovës janë të paprekshëm.

Sipas tij, hapja e dialogut për kufijtë është vetagresion ndaj shtetit dhe territorit.
I pari i LDK-së ka thënë se nëse dikujt i ka mbetur të bëjë pazare me kufijtë, duke iu referuar Presidentit Thaçi, ai mund të korrigjoj vetëm mexhat e arave të veta.

Postimi i plotë:

Qytetarë të nderur,
Për LDK-në, kufijtë e Kosovës janë të paprekshëm.
Është i ndaluar dialogu për kufijtë, për territorin, për pavarësinë e shpallur më 17 shkurt 2008! Hapja e dialogut për kufijtë, është vetagresion daj shtetit dhe territorit të Kosovës.
Nëse dikuj i ka mbetur të bëjë pazare me korrigjimin e kufijve , ai mund të korrigjoj vetëm mexhat e arave të veta, jo kufijtë e Kosovës.