Ishte duke punuar në arën e tij në Rahovec, has në një granatë dore të pashpërthyer

Një burrë ka raportuar se ka gjetur një granatë dore të pashpërthyer, derisa ishte duke punuar në arën e tij në Rahovec.

Ndërkaq, njësit policore kanë siguruar vendin e ngjarjes dhe e kanë njoftuar njësitin për deminim.

“Ankuesi mashkull kosovar, ka informuar se deri sa ishte duke punuar në arën e tij kishte hasur në një mjetë të pa shpërthyer (granat dore). Njësit policore kanë siguruar vendin e ngjarjes dhe kanë njoftuar njësitin për deminim”, thuhet në raportin 24 orësh të policisë.

Lini një Përgjigje