IVANOV , SHQIPJA DO FLITET PËRJETË O I PAIDENTITET !

Shkruan: Erald Selca

I ashtuquajturi President i krijesës Titiste IRJM ju ore të pa identitet G.Ivanov kuptojeni njëherë e mirë se gjuha shqipe do flitet përjetësisht . As perandoritë me mizore nuk munden t’a shuajnë qenien shqiptare lerë ju majmun maqedonas .

Do ti quaja të turpshme elozhet ekzaltimet për gjuhën nga faktori politik shqiptar dhe miqtë e mi atje . Po nuk ka nevojë mu krekos na jemi mbi 40% në këtë pjesë të atdheut të Shqipërisë .

Jeni për ibret po aq sa ne në Prishtinë dhe Tiranë kënaqi me pak gjë mjerim çfarë qasje vallë pse luftuam ne ! Maqedonia nuk ka të ardhme me këtë antishqiptarizem të saj , ndarja do jetë ilaçi ndarja me paqe ose lufta do jetë e pashmangshme .