Ja çfarë ndodh nëse fotokopjoni një pasqyrë

0
673

Një person ka provuar të fotokopjojë një pasqyrë dhe e ka incizuar në kamera.

Në video tregohet se pas futjes në skanim të pasqyrës, printeri e lëshon pasqyrën të vendosur në një letër të formatit A4.

Videoja ka mbledhur rreth dy milionë e gjysmë shikime, si dhe ka marrë rreth pesë mijë komente.

Ndiqeni videon atë më poshtë: