Ja çka janë në gjendje të bëjnë njerëzit për ari/pasuri (video)

0
224

Pasuria është ajo që e ka futur njeriun në grackë; E ka bërë rob; E ka kthyer në skllav.

Vetëm kapitali, pasuria, luksi, malli e ka shndërruar njeriun në qenie të varur tërësisht dhe nuk e lejon atë të shohë më tej. Ia ka errë sytë, e mban peng duke mos lëshuar në asnjë rast.

Dikush ka përgatitur diçka interesante për ta tallur këtë ndjenjë njerëzore ndaj pasurisë dhe shume njerëz kanë ra në grackë: