Ja sa është dobësuar Ermali

Ermali, prej vitesh e ka krijuar vendin e vetë në zemrat e adhuruesve dhe pozita e tij në skenën tonë muzikore është stabile.
Këngëtari nuk ndalet së lansuari edhe këngë me videoklipe. Ermali së fundi ka publikuar projektin solo me titull “Kthema” dhe bashkëpunimet me Samanta Karavello dhe Ledri Vula.
Gjatë gjithë kësaj kohë po ashtu është përpjekur për të rënë në peshë.
Në këtë foto po duket i dobët dhe në formë të shkëlqyer fizike.