Ja si ishin zënë rob tetë ushtarë serb nga UÇK-ja në Shalë të Bajgores (Video)

846

Në videot e publikuara nga arkivi i agjencisë së lajmeve AP, shihen tetë ushtarë serb të cilën u zunë rob në vitin 1999 në fshatin Bare të Shalës së Bajgores nga ushtarët e UÇK-së.

Në video flet njeri nga të zënit rob, i cili me një anglishte të çalë tregon që trajtimi i tyre është krejtësisht normal, sipas ushtarit serb që flet në video ata as nuk u rrahën, apo sulmuan nga ushtarët e UÇK-së, transmeton lajmi.net.
Sipas tij, ushtarëve serb të zënë rob u është dhënë edhe ushqim si dhe veshmbathje.