Jaguari kundër krokodilit: Secili më i rrezikshëm se tjetri! Shikoni kush fiton në fund (video)

0
530

Jaguari njihet si një prej grabitçarëve më të rrezikshë. Ai është i shpejtë, dinak dhe me dhëmbë shumë të mprehtë.

Jo më pak i rrezikshëm është edhe krokodili. Këta të dy shpesh ndeshen në mes veti dhe betejës kurrë nuk i dihet fituesi.

Në videon tonë, jaguari ka vendosur që betejën ta zhvillojë në terrenin e krokodillit – në ujë.

Shikojeni kush fiton kësaj radhe: