Kadri Veseli e Hajdar Beqa më të votuarit nga PDK-ja në Gjakovë

0
342

Kandidati për kryeministër nga radhët e PDK-së, Kadri Veseli, është kandidati më i votuari në komunën e Gjakovës.

Ai ka marrë 2787 vota, kurse pas Veselit më i votuari është kryetari i degës së PDK-së në Gjakovë dhe kandidati për deputet, Hajdar Beqa, i cili ka marrë 2237 vota. Pas tij renditen Butrin Batalli, Ramadan Hoti e Hisen Berisha…, shkruan epoka e re.

Lista e 15 kandidatëve më të votuar: