Kafshët e frikësuara pas shpërthimit të zjarrit në Australi

0
924

Pamje të tmerrshme mbërrijnë nga zjarret apokaliptike, ndërsa në mediat sociale janë përhapur video dhe foto kangurësh që përpiqen të shpëtojnë nga pyjet e djegura.

Kjo fotografi është bërë virale ku shihet frika e kafshëve pas shpërthimit të madh të zjarrit në këtë zonë./Fokusi.info/